Artvin Yangın / Artvin De 4 Ev Yandi Son Dakika Haberleri : Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde bugün saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Artvin Yangın / Artvin De 4 Ev Yandi Son Dakika Haberleri : Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde bugün saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.. Yangın, köyün büyük bir bölümünü tehdit eden boyuttadır. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, 3 saatin ardından yangın kontrol altına alındı. 60'a yakın eve sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Artvin valiliği de yangına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Artvin'in yusufeli ilçesinde bir evin çatısında çıkan yangın önce bitişikteki samanlığa oradan da diğer evlere sıçradı.

Köyde 60'ya yakın ev yandı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredeki evlere de sıçradı. Alevler 190 haneli köyde 50'ye yakın eve sıçradı. Gelen son dakika haberine göre artvin çoruh üniversitesi (açü) rektörü prof. Edinilen bilgilere göre saat 14.00'da artvin'in yusufeli ilçesindeki 200 haneli dereiçi köyünde bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Artvin Deki Yangin Onlarca Ahsap Evi Kul Etti Ntv
Artvin Deki Yangin Onlarca Ahsap Evi Kul Etti Ntv from cdn1.ntv.com.tr
Dereiçi köyündeki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Artvin´in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde 35 binada 60´a yakın evin yandığı, birçok hayvanın öldüğü yangın güçlükle kontrol altına alındı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı 170 haneli dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. Yusufeli kaymakamı, 17 evin hasar gördüğünü, ilk belirlemelere göre can kaybı olmadığını bildirdi. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçrayan yangın devam ediyor. Yangında 60'a yakın ev yandı. Yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde öğle saatlerinde ahşap bir evde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'ndeki bir evde yangın çıktı.

Valilik, yangının köyün büyük bir bölümünü tehdit ettiğini belirtti.

Gelen son dakika haberine göre artvin çoruh üniversitesi (açü) rektörü prof. Yangın, öğlen saatlerinde ilçenin dereiçi köyünde. Bugün öğleden sonra ilimize bağlı yusufeli ilçesinin dereiçi köyünde yangın çıkmıştır. Yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde öğle saatlerinde ahşap bir. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesinde bir evde çıkan ve diğerlerine de sıçrayan yangın sonucu 35 ev kullanılmaz hale geldi. 60'a yakın eve sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Yangında 60'a yakın ev yandı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'ndeki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Artvin valisi yılmaz doruk, yangının saat 17.30 itibariyle kontrol altına alındığını söyledi. 50'ye yakın ev alevlere teslim oldu. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin yusufeli'nde bir köyde yangın çıktı.

En son artvin haberleri anında burada. 50'ye yakın evde devam eden yangına, itfaiye ekipleri. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredeki evlere de sıçradı. Artvin´in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde 35 binada 60´a yakın evin yandığı, birçok hayvanın öldüğü yangın güçlükle kontrol altına alındı. Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde bugün saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yzo3xrkk8 Acpm
Yzo3xrkk8 Acpm from im.haberturk.com
Yusufeli ilçe belediyesi ile orman müdürlüğü'nden ekiplerin müdahale ettiği yangın için tüm ilçelerden takviye itfaiye araçları köye yönlendirildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevlerin köydeki diğer evlere sıçramaması için yoğun çalışma yürütülüyor. Dereiçi köyündeki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredeki evlere de sıçradı. Çıkan yangında ilk belirlemelere göre 15'e yakın ev yanarken, yangını söndürmek üzere yusufeli i̇tfaiye ekipleri ile orman i̇şletme müdürlüğü'nün arazözleri müdahale ediyor. 60'a yakın eve sıçrayan yangın kontrol altına alındı.

Yangın, öğlen saatlerinde ilçenin dereiçi köyünde.

Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan ve çok sayıda eve sıçrayan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Son dakika artvin haberleri son dakika artvin haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 30 civarında ev yangında yanarken, çok sayıda ahır ve baraka zarar gördü. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı 170 haneli dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. Yangına ilişkin açıklamalarda bulunan vali doruk, 35 haneden. Edinilen bilgilere göre saat 14.00'da artvin'in yusufeli ilçesindeki 200 haneli dereiçi köyünde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. Artvin valisi yılmaz doruk, bir çatıda çıkan yangının bitişikteki samanlıklara sıçraması sonucu alevlerin rüzgarın etkisiyle yayıldığını söyledi. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde bugün saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı 170 haneli dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevlerin köydeki diğer evlere sıçramaması için yoğun çalışma yürütülüyor. Açılacak yeni bölümlerle öğrenci sayımızı yüzde 100 oranında artırmak istiyoruz.

Yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde öğle saatlerinde ahşap bir. Artvin´in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde 35 binada 60´a yakın evin yandığı, birçok hayvanın öldüğü yangın güçlükle kontrol altına alındı. 30 civarında ev yangında yanarken, çok sayıda ahır ve baraka zarar gördü. Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde bugün saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yusufeli ilçe belediyesi ile orman müdürlüğü'nden ekiplerin müdahale ettiği yangın için tüm ilçelerden takviye itfaiye araçları köye yönlendirildi.

Vcsm2bwogzffcm
Vcsm2bwogzffcm from iasbh.tmgrup.com.tr
Alevler 190 haneli köyde 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesinde bir evde çıkan ve diğerlerine de sıçrayan yangın sonucu 35 ev kullanılmaz hale geldi. 50'ye yakın ev alevlere teslim oldu. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, 3 saatin ardından yangın kontrol altına alındı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı 170 haneli dereiçi köyünde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. Yangına ilişkin açıklamalarda bulunan vali doruk, 35 haneden. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'ndeki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'ndeki bir evde yangın çıktı.

Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'ndeki bir evde yangın çıktı. En son artvin haberleri anında burada. Yangının köyün büyük bir bölümünü tehdit ettiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi: Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçrayan yangın devam ediyor. Yangına ilişkin açıklamalarda bulunan vali doruk, 35 haneden. Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde bugün saat 14.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Artvin valiliği de yangına ilişkin yazılı açıklama yapıldı. Yusufeli kaymakamı ömer faruk özdemir, şimdiye kadar 17 evin hasar gördüğünü, can kaybı olmadığını söyledi. Yangın, köyün büyük bir bölümünü tehdit eden boyuttadır. Alevler 190 haneli köyde 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan ve çok sayıda eve sıçrayan yangın söndürülmeye çalışılıyor. Çıkan yangında ilk belirlemelere göre 15'e yakın ev yanarken, yangını söndürmek üzere yusufeli i̇tfaiye ekipleri ile orman i̇şletme müdürlüğü'nün arazözleri müdahale ediyor. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı.

Posting Komentar

[ADS] Bottom Ads

Halaman

Copyright ©